Fitness

The Wellness Garden biedt een groot en divers in ons aanbod aan fitness-faciliteiten, maar er wordt ook gestreefd naar een exclusief ledenaantal in de sportschool. Iedere bezoeker verdient immers voldoende ruimte en gelegenheid tot sporten, maar ook rust en ontspanning. De fitnessruimte in The Wellness Garden is ruim opgezet en er staan voldoende moderne fitness toestellen zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw beurt.

In deze ruimte is alles in staat gesteld zodat u op een verantwoorde en functionele manier kunt werken aan uw gezondheid, uithoudingsvermogen, lichaam en geest.

Fitness abonnement inclusief zwembad en/of sauna

Alle fitness abonnementen bij The Wellness Garden zijn altijd onbeperkt en inclusief gebruik van het zwembad, sauna en Turks stoombad. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om uw fitness abonnement uit te breiden met yoga- en/of pilateslessen.

 

Dagkaart fitness Amsterdam?

Om gebruik te maken van de fitnessruimte in The Wellness Garden hoeft u geen lid te zijn! U kunt er ook voor kiezen om een dagkaart te kopen van 16 euro, deze dagkaart is dan inclusief gebruik van het zwembad, de sauna en het Turks stoombad. U hoeft een fitness dagkaart niet te reserveren, deze kunt u gewoon bij de balie van The Wellness Garden kopen.

The Wellness Garden & OneFit

The Wellness Garden Amsterdam is aangesloten bij OneFit. Hier kunt u een sportabonnement afsluiten waarbij u voor een vast bedrag per maand bij meer dan 100 sportscholen en gym’s gebruik kunt maken van de faciliteiten. Bij The Wellness Garden kunt u, via OneFit, gebruik maken van de fitnessruimte, zwembad, sauna, Turks stoombad en meedoen aan de yoga- en pilateslessen.